Monday, January 19, 2009

Cops to keep Nurin and Sharlinie cases open

KUALA LUMPUR: Police will never close the files on the murder of Nurin Jazlin Jazimin in 2007 and the abduction of Sharlinie Mohd Nashar last year.

“We have never closed old cases until they are considered completed. This means we will continue looking for the suspects and finding new leads,” Selangor police chief Deputy Commissioner Datuk Khalid Abu Bakar said during a meet-the-residents session at Taman Muda, Ampang yesterday.

Nurin was reported missing while on her way to the night market near her house in Section 1, Wangsa Maju on Aug 20, 2007. Her naked body was found stuffed in a sports bag and left in the stairwell of a shoplot in Petaling Jaya a month later. Five-year-old Sharlinie was reported missing while playing outside her house in Taman Medan on Jan 9, 2008, not far from where Nurin’s body was found.

Both the high-profile cases are believed to be linked to the Kampung Baru molester.

DCP Khalid said police needed time to gather additional information and details to complete their investigations in certain cases.

“Not all cases can be completed quickly because in some we need extra and more detailed information,” he said.

- The Star

64 comments:

ibnu marzuki al firdaus said...

open jelah tp kehlngan bdk lain still berlaku jgk, kan?

memang x guna lngsng aj & jazimin sbb angkuh x mau tbhkan pekemaj...

bgn lah dr tdr, wahai sdara2 ku!

gunimas said...

BOHONG!!

mana private company yg nak buat investigation bebas tu....should start from penjaja2 pasar malam tu dulu atau pekerja2 mereka yg meragukan.

ibnu marzuki al firdaus said...

http://www.changelingmovie.net/ MESTI DITONTON JASNI & JAZIMIN

umar_skyscooter said...

aslkm,hai,wonderful blog,erm nk ajak tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn kad jmptn blog sye ni yer,...bye

noorshah said...

bila la nightmare ini kan berakhir

unicorn said...

kenapa takde updates blog ni..?

apa dah jadi dgn keluarga arwah nurin yg sepatutnya mencari pembelaan...sorry lah tp saya hairan.

2-3 hari lepas,ada penculikkan lagi berlaku di kg melayu subang(harian metro).akhbar lain rasanya tak cover.sy rasa kump. sama. knk2 10 thun baru balik sekolah sesi ptg.
mungkin berkat doa tak henti2 ibubapa knk2 tu,kump. jahanam ni jadi 'gelap' tak jumpa 'jalan'.mrk humban knk2 tu dlm longkang sampai pengsan .diselamatkan oleh pekerja lebuhraya tak lama kemudian. syukur..

ibnu marzuki al firdaus said...

Debaran hampir 10 jam





SUBANG: Detik kehilangan murid, Nurul Nazeha Mohd Zahir, 10, yang diculik hampir 10 jam, benar-benar menakutkan bapanya berikutan penjenayah seolah-olah cuba meniru perbuatan penculik Nurin Jazlin Jazimin atau `lelaki kucing’ yang pernah menggemparkan masyarakat sebelum ini.

Walaupun kehilangan anak tunggalnya amat mencemaskan, Mohd Zahir Shafie, 39, bersyukur dan berterima kasih kepada polis yang bersungguh-sungguh mengesan anaknya sejak dilaporkan hilang kira-kira jam 8.30 malam kelmarin.

Menurutnya, dia sedang bertugas di sebuah hotel sebelum dihubungi isterinya, Norzalina Abu, 35, kira-kira jam 7 malam memberitahu, anak kesayangan mereka masih belum pulang dari sekolah.

“Saya menasihatinya bersabar dan menunggu seketika, namun panggilan telefon kedua daripada isteri kira-kira 7.30 malam sambil menangis benar-benar membuat saya bertambah rungsing,” katanya.










Dia bergegas pulang ke rumah sebelum membuat laporan di Balai Polis Kampung Baru Subang di sini, jam 8.30 malam.




“Saya berusaha mencari Nurul di sekitar Kampung Melayu Subang sambil dibantu beberapa rakan.

“Difahamkan, polis turut berusaha mengesan anak saya dan meminta saya bekerjasama serta berikhtiar kerana Nurul Nazeha dipercayai masih di sekitar Subang,” katanya.

Kira-kira jam 1.30 pagi semalam, Mohd Zahir dihubungi anggota polis berhubung penemuan seorang kanak-kanak perempuan lengkap berpakaian seragam sekolah yang dilaporkan pengsan dalam longkang berhampiran Plaza Tol Subang.

“Saya bergegas ke balai polis sebelum terkejut apabila mendapati kanak-kanak perempuan yang dimaksudkan itu anak saya. Dengan penuh rasa syukur saya terus mendakapnya sambil menitis air mata gembira.

“Saya dan isteri membawa Nurul yang dalam keadaan keletihan dan masih trauma pulang ke rumah,” katanya ketika ditemui wartawan Harian Metro, semalam.

Dalam kejadian menyayat hati sebelum ini, Nurin Jazlin, 8, atau mesra dengan panggilan Kak Ngah, dilaporkan diculik ketika mengunjungi pasar malam berhampiran rumahnya di Seksyen 1, Wangsa Maju, pada 20 Ogos 2007.

ibnu marzuki al firdaus said...

http://www.takenmovie.com/ pun best gak http://www.youtube.com/watch?v=0pQuNcuk5FE

ada orng tanya nape x update. entah depa sibuk dgn rm2 juta smn pdrm kot? hehe... hdp PerKeMaj!

Reza Pahlavi said...

Salam,

Copy paste dari Utusan hari ni:
URL asal adalah di bawah:

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0421&pub=utusan_malaysia&sec=Jenayah&pg=je_02.htm&arc=hive


Suspek cuba culik, liwat budak diburuKUALA TERENGGANU 20 April – Polis memburu seorang suspek yang dipercayai cuba menculik dan meliwat budak berusia dua tahun di Kampung Burok, Permaisuri di Setiu, pada 11 April lalu.

Ketua Polis Daerah Setiu, Deputi Supritendan Shaikh Othman Abd. Hamid berkata, kejadian berlaku semasa mangsa sedang tidur bersama ibunya di dalam rumah mereka.

Katanya, insiden tersebut hanya disedari oleh ibu mangsa kira-kira pukul 5.20 pagi setelah mendapati anak bongsunya itu tiada di tempat tidurnya.

“Hasil pemeriksaan wanita itu mendapati pintu belakang rumahnya terbuka manakala tiga keping cermin tingkap telah diumpil.

“Wanita itu turut menemui lampin dan seluar anaknya di dapur,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau berkata, wanita berkenaan kemudian membuat laporan di Balai Polis Permaisuri kira-kira pukul 6.18 pagi.

Katanya, bagaimanapun mangsa ditemui semula kira-kira 7.10 pagi pada hari sama selepas jiran menemui budak itu berkeliaran dengan hanya memakai tuala.

Shaikh Othman berkata, hasil pemeriksaan doktor mendapati mangsa mempunyai kesan luka dan lebam sebesar tiga sentimeter di bahagian duburnya.

“Suspek dipercayai cuba memasukkan kemaluannya dalam dubur budak itu namun tidak berjaya,” katanya.
Kalau kat NST dikatakan bahawa budak itu adalah budak perempuan.

Let's see how long the police can solve this case.

ibnu marzuki al firdaus said...

masyarakat yang sebenarnya bangsat sebab... sendiri mau ingatlah! lagi nak salahkan polis pulak, kan?

ibnu marzuki al firdaus said...

http://www.nst.com.my/Current_News/NST/Wednesday/National/2537723/Article/index_html

unicorn said...

sedih...webpage ini tidak di update.

punca jenayah adalah 'masyarakat'(keluarga,jiran,kwn2 dan orang2 yg berada di kelompok the would be criminal)sendiri. samada telah disemai semasa kanak2 atau pendedahan ganas pd kehidupan remaja(plg kritikal) krn jiwa remaja adalah stage plg sensitif dan agressive.

bertambah buruk jika kanak2/remaja ini tidak di tarbiyah/ kaunsel untuk 'normalise' behaviour dan understanding mrk ttg kehidupan dr kacamata mrk.

dan selebihnya adalah filem,tv,video dsbnya yg sewaktu.

Sabrina said...

Read this : http://www.asiaone.com/News/AsiaOne%2BNews/Crime/Story/A1Story20090514-141307.html

Shouldn't the police suspect this guy to be linked to Nurin's case?

gunimas said...

oh my...sabrina, let me tell you this. i have the same thought as you . i read abt the case in harian metro and dont know why,my mind just straight in 'linking' the case to nurin's tragic case!

hope malaysian CSI could really dig something from this brinjals/cucumbers' weirdo ..but are they (CSI team) expert enough..?

not to underestimate them but looking back previous related cases...sedihh...

Zulkifli said...

gunimas , saya rasa mungkin ada kaitan...interesting juga ni ...harap polis siasat perkara ni

Zulkifli said...

boss tak ada update terkini pasal kes ini...what happen to Nurin Alert?

soul krasty said...

ntah..lame xdengar update..hmm..ape jd ek..who knows...

::Aku:: said...

mmg mangkuk ayun...

********************************
HARIAN METRO -RABU- 30 DES 2009

‘Dia bukan gila’
Oleh Mohamad Hussin
mohamad@hmetro.com.my


ALOR STAR: “Saya sekeluarga tidak berpuas hati dengan keputusan mahkamah dan akan membuat rayuan supaya tertuduh dikenakan hukuman setimpal,” kata Ahmad Dusukhi Md Noor, 56, bapa Siti Syazwani, 9, yang dirogol dan dibunuh sebelum mayatnya dicampak dalam longkang di Tikam Batu, dekat sini, empat tahun lalu.

Menurutnya, dia akan mengemukakan rayuan ke mahkamah dalam tempoh terdekat supaya mendengar semula kes berkenaan bagi memastikan tertuduh menerima hukuman sewajarnya.

“Dia bukannya tidak waras, dia ingat, malah dia boleh bawa motosikal dan menghantar ibunya ke pasar. Tertuduh juga pernah menjual kasut terpakai di tepi jalan berhampiran Taman Rhu sebelum kejadian itu.

“Macam mana dakwa dia kurang waras, saya tak percaya dia gila,” katanya kepada Harian Metro ketika dihubungi di sini, semalam.





Ahmad Dusukhi, seorang bekas tentera berkata, jika seseorang itu mempunyai akal fikiran waras, dia tidak mempunyai niat membunuh selepas merogol.

“Ini bermakna tertuduh ingat apa yang dia buat terhadap anak saya...dia bukan hilang ingatan. Saya bimbang dia akan buat benda yang sama selepas keluar nanti.

“Saya sekeluarga tidak berpuas hati keputusan ini. Kami juga tidak akan memaafkan tertuduh dan keluarganya sehingga kes selesai,” katanya.

Mahkamah Tinggi, di sini, semalam menjatuhkan hukuman terhadap seorang penganggur, Mohd Bashrah Akbar, 40, dari Taman Rhu, Tikam Batu, Sungai Petani menjalani tahanan di Hospital Bahagia, Tanjung Rambutan, Perak selama mendapat perkenan Sultan Kedah, Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah.

Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk Mohd Sofian Abdul Razak, sebelum itu mendapati pembelaan gagal menimbulkan keraguan munasabah terhadap pendakwaan sebelum memutuskan tertuduh, Mohd Bashrah Akbar, 40, bersalah.

Mohd Bashrah yang dituduh mengikut Seksyen 302 dan Seksyen 376 bagi kesalahan membunuh dan merogol mangsa, murid tahun tiga Sekolah Kebangsaan Pinang Tunggal, Siti Syazwani Ahmad Dusukhi pada 21 Disember 2004 antara jam 2 hingga 4 petang kelihatan bersahaja sambil beberapa kali menoleh ke arah keluarganya ketika hakim menjatuhkan hukuman.

Mayat Siti Syazwani ditemui separuh bogel dalam longkang, kira-kira 150 meter dari rumahnya di Taman Rhu Fasa Tiga, Tikam Batu, kira-kira 17 jam selepas dilaporkan hilang pada 21 Disember 2004.

Mangsa dilaporkan tidak pulang ke rumah selepas keluar mengaji dan mayatnya ditemui keesokannya.

Pada 5 Januari 2005, seorang buruh warga Indonesia, Resan, 25, didakwa di Mahkamah Majistret Sungai Petani kerana membunuh mangsa. Bagaimanapun, pada 20 Disember 2005, mahkamah sama membebaskan lelaki berkenaan.

********************************

Nancy Poh said...

Why was it so easy to lure Nurin away? Think about it; she may have seen her parents smiling to the perpetrator in her neighbourhood before and that has given her an impression that the acquaintance who approached her was acceptable.

So, if you happen to be someone living in my neighbourhood, smiling at me and I am not responding, just know that I am just trying to stop another case like Nurin's from occurring.

hanim said...

Please help my sister. On 16/01/2010 my niece was kidnapped by her own (sadly to say) father, Lenardi Amnisar Yuliawiratman. It actually happened during a meeting instructed by the court which states that the father can see his daughter at McDonalds Jalan Kolam Air Lama (beside Petronas) with the presence of both party lawyers. The... See More... See More ... See Moremeeting started at 10am. At first everything went well, but at about 11am 'the beast' grabbed my niece, Daanya Hana, aged 1, from the hands of my sister and ran to a car which has been standing by from the beginning.
We have already made a police report and still waiting for their action. A court order has been sent out for my niece to be returned to her rightful mother. In the meantime I am begging everyone to help search for his car which is a Blue, Mitsubishi Lancer, license plate WPJ 4040. I also attached a few of Hana's pictures and also the 'Swine Man' wanted photo. Please forward this to all and please pray for the safety of my niece.
Attached is also an article from a friend who is kind enough to write about the incident. You can add his FB and post it in your profile. I thank all of you for your help....again please pray for the well being of my niece and hope she will come back to us....
If anything please contact me at 012-2408784.

http://www.facebook.com/home.php?#/note.php?note_id=258515603826&id=819244667&ref=mf

氣死我 said...

外表往往與事實本身不符,世人卻容易被表面裝飾所欺騙了........................................

go to movie said...

逛到你的部落格,第一個感覺就很好,希望每次更新都是美好的開始,也祝你天天都都開心喔........................................

家瑩 said...

Always read stuff that will make you look good if you die in the middle of it.............................................

v辰原 said...

原來這世上能跟你共同領略一個笑話的人竟如此難得........................................

國昆 said...

辛苦了!祝你愈來愈好!........................................

志冠少菁伶義 said...

Today is the first day of the rest of your life.......................................................

Ko212ryS_Dahle0 said...

從人生中拿走友誼,猶如從生活中移走陽光........................................

士瑋 said...

thank for share, it is very important . ̄︿ ̄..................................................

ac21f2d2 said...

Such attentively manages your ~
.....................................................

季洪雅 said...

性愛的台灣本土性愛影片性愛遊性愛文性愛性交免費色情網頁免費色情影片看免費色遊戲網免費色請影片免費免下載ava片線上看免費免下載a片免費免會員色情影片免費男女做愛影片免費男女影片免費色情狂看免費色情成影片免費色情卡通線上看免費成年人短片免費成年人線上短片免費成年人線上影片免費成短片免費色小遊戲免費色文章免費色片分享免費色片電影直播免費色片線上直播免費色卡通動畫短片免費色卡通漫畫免費色動畫免費色情片圖片火辣視訊薄紗主播網友自拍露點圖視訊交友交友104速配網

韋于倫成 said...

快樂,是享受工作過程的結果...............................................................

ibnu marzuki al firdaus said...

tarak update kah?

http://www.sinarharian.com.my/bterkini/4058.asp

Basteng said...

Mission Objective : To trace and identify the Nurin Jazlin’s murderer/beg carrier Mobile Phone Number.

Step # 1: (CCTV)

Step # 1.a => Check and get CCTV Start Time ( A) and CCTV End Time (B). This probably need to include +- buffer time ( say it 5 minutes) because the CCTV time probably not too accurate.

Step # 1.b => Obtain CCTV Total long duration hours ( X ) [ in seconds!]. X=B (-) A.


Step # 2: ( Telecomunication information)

Step # 2.a Firstly, get information on CELL ID surrounding that area from each Telco. (the nearest CELL ID area at kedai sukan whereby the Nurrin’s body was found)

Step # 2.b Get list of readable CDR report ( CDR Report # A) that match with the CELL ID and TIME GIVEN ( Step # 1.a ) from each telco

Step # 2.c The CDR report # B is produced by using the CDR report # A . The query is made by filtering and checking with CCTV long duration hours ( Step # 1.b)

- Furthermore, from the CDR report # B, the police could identify what is the mobile phone number for the man who carry the beg which has Adik Nurin’s body by screening and filtering the A# and B#

- Get profile for A# and B# from respective telco base on that date.

- Also, the history of the suspected profile could be found in the billing system regardless he/she is the Post or Pre paid customer. Thus, the further analysis could be made by checking the SMS system or others pattern .

- End result :- list of person who made a call during that time and place and investigation can start from it.

*Note :

i) : From CCTV, we saw how the man who talked through his hand phone while he carried the beg which has adik Nurin’s body. Therefore, we can get enough information by checking at Call Detail Records (CDR) information.

ii) In telecommunication industry, has a term which is called as Global System Mobile (GSM) Cell ID. Cell ID is the smallest unit in the GSM technology

For Adik Nurin’s case, we knew the area where the phone call was made. So, just need to check and confirm with Telco operator (Maxis, Celcom and Digi) what is the CELL ID for Rumah kedai which adik nurin’s body was found. For instance, the CELL ID for rumah kedai is configured as 1112.

iii) In Telco process when the phone call is made so two parties are involved. The Caller ( A Number) is the person who make a call. The Recipient ( B Number) is the person who receive the call.

As a result, at Telco operator switch ( switch is the Maxis/Celcom/Digi system ) side, the Call Details Records ( CDR) which carry the phone number for A Number and B Number will be captured by switch in order its to be billed to mobile customer.

For your information, below is the common field types for CDR description:

1. User identify ( i.e., Mobile telephone number)
2. Network identity ( system identification number)
3. Terminal or mobile unit identity (electronic serial number)
4. Calling party telephone number (mobile)
5. called party telephone number (Mobile)
6. Start time or time of initiation of trigger event
7. End time
8. Call duration
9. Call record type
10. Serving cell site

iv) To execute and produce the above step/report need to get all Telco operator (Maxis/Digi/Celcom) billing department help.

v) : For your information, the government through MCMC has implemented the policy that all the CDR information must be stored and kept for 7 years by Mobile Telco operator. Therefore, supposedly no issue for Maxis/Digi/Celcom to assist and provide the police with all the request report.

NealVa憲妤 said...

黑色豪門企業綜合娛樂論壇 ez洪爺的家 嘟嘟情人色網dvd hot辣妺視訊網 限制性漫畫 一夜情人視訊 av1688大天使娛樂網 bt成人網 go2av成人聊天室 免費a長片線上看,女優影片 無碼 av影片 美眉 美女 聊天室 遊戲區 18成人http 17hi tw 情色聊天 百分百貼圖區亞洲avdvd 免費視訊聊天mm17i 情色a片 88天下淫書,少年阿賓系列小說,中文情色文學小說 0401線上影城 視訊做愛 杜蕾斯成人 亞洲辣妹妹影音視訊聊天室 美女聊天室 麗的情色小遊戲 韓劇人妻的秘密85cc影城 playboy國際中文網 免費影音視訊hibb 6k情人網暗戀視訊 免費視訊4h 無碼av女優微風成人區 甜心寶貝直播貼片aio交友愛情館 xvediox免費影片 視訊交友520show net 視訊美女聊天 kk 台灣kiss911h影片線上a片 aaaa 片俱樂部 2girl女子拉拉學園 av168成人網 辣妹影片直播台南援交友留言 omyga美色女影城 go2av免費影片情色 網站 ut聊天室kww 情人視訊高雄網 性行為補給站 後宮視訊聊天網 網愛mmshow 主播情人視訊情色交友 104愛戀速配網 視訊美女聊天室 免費色咪咪影片網 兼職援交 影音視訊聊天室dudu sex

政儒 said...

財富並非永遠的朋友,但朋友卻是永遠的財富。 ............................................................

07_TeddyF_Silvey0 said...

當一個人內心能容納兩樣相互衝突的東西,這個人便開始變得有價值了。...........................................................................

vickiekurt said...

你不能左右天氣,但你可以改變心情..................................................

kittycha said...

Wise men learn by other mens mistakes; fools by their own. ............................................................

義珊 said...

要持續更新下去喲!!祝你心情愉快.............................................................

靖福 said...

我們不是因為快樂而歌唱,而是唱歌使我們快樂......................................................................

胡虹 said...

果然很有意思呀....這當然要頂一頂呀.................................................................

佳燕 said...

在莫非定律中有項笨蛋定律:「一個組織中的笨蛋,恆大於等於三分之二。」....................................................................

韋以韋以 said...

很棒的分享~留言支持!.................................................................                           

于庭 said...

成熟,就是有能力適應生活中的模糊。.................................................................

11吳dennismattie俊易 said...

向著星球長驅直進的人,反比踟躕在峽路上的人,更容易達到目的。............................................................

許紀廷 said...

加油!!! 很棒的分享~..................................................

JasonBirk佳琪 said...

一個人的際遇在第一次總是最深刻的,有時候甚至會讓人的心變成永遠的絕緣。............................................................

姿柯瑩柯dgdd憶曾g智曾 said...

來幫忙拼人氣~Go Go Go..................................................................

宜潔宜潔 said...

April showers bring May flowers...................................................................

賢林賢林 said...

來給你加油打氣!!............................................................

陳佑發 said...

死亡是悲哀的,但活得不快樂更悲哀。. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

鄭雅琦鄭雅琦 said...

男女互悅,未必廝守終生,相愛就是美的。.................................................................

佳瑩佳瑩 said...

風平浪靜時,人人都可以當舵手.................................................................

黃錢靜怡慧婷 said...

感謝你的分享 要繼續發表好文章喔..................................................................

珍盈洪 said...

你不能決定生命的長度,但你可以控制它的寬度..................................................................

韋雅萍志 said...

愛情是一種發明,需要不斷改良。只是,這種發明和其他發明不一樣,它沒有專利權,隨時會被人搶走。.................................................................

家唐銘 said...

Pen and ink is wits plough. ............................................................

冰微 said...

一棵樹除非在春天開了花,否則難望在秋天結果。..................................................

孫邦柔 said...

No pains, no gains.......................................................................

柔于真于真于真林姍 said...

令人心動的好文章~~............................................................

孟謝謝謝凱謝謝謝謝 said...

死亡是悲哀的,但活得不快樂更悲哀。. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

幸平平平平杰 said...

與人相處不妨多用眼睛說話,多用嘴巴思考,............................................................

kaixinwo said...

路過留言支持~~~..................................................

ilikeyouiwantyoubuticant said...

dear sir and all malaysians..I have a suggestion..i know its quite late but its worth a try why don't we make a campaign in Malaysia to ask all the malaysian's having facebook and all other social network to share and post all information relating the nurul jazlin and sharlinie case...lets spread the information to all quarters of the world..and pray somewhere someone out there will be able to help us..there are millions of users of these social sites and information spreads quickly through the net..instead of harping on trivial issues such as politician sex video..let us all find justice for nurin and sharline no matter how long it takes..