Saturday, October 6, 2007

SIM card sent to celco to determine contents

Friday October 5, 2007
MYT 11:30:33 PM

By KULDEEP S. JESSY

PETALING JAYA: The SIM (Subscriber Identification Module) card retrieved from the 23-year-old Indonesian woman detained last Saturday in connection with the abduction and murder of Nurin Jazlin Jazimin, 8, has been sent to the celco that issued it, to help police in their investigations.

Police sent the SIM card to the company Friday morning as they wanted to know whether the contents and information could be retrieved from the card.

It is learnt that police are expected to know the results within the next few days.

It is also learnt that the woman had sent text messages to the police on several occasions and police are keen to know why she had swallowed the card and its contents.

The woman is believed to have sent SMSes to a police hotline number, claiming that Nurin Jazlin was in her custody days after the girl went missing on Aug 20 following a trip to a night market.

The woman was picked up last Saturday, from a clothes stall at a Ramadan bazaar in Nilai, Negri Sembilan.

She collapsed at the doorway when she was brought to the Petaling Jaya court house.

Bernama had reported that she had swallowed a SIM card when police arrested her. It is believed she was trying to hide the SIM card from the police.

After being remanded, the woman was taken to the Universiti Malaya Medical Centre.

Her remand order was for seven days.

- Star Online

21 comments:

Mak said...

Hope to hear some good news! A good lead to the real murderer would be great!

Linda said...

Tak sabar nak tahu siapa dan macamana rupa pembunuh ni. Hope the police will find something.Please Ya Allah...help us find the man.

Ride & Roll said...

Announcement about the progress of NURIN ALERT will be made by En.Jasni AJ, I believed, real soon.
Thanks to all the email and suggestion sent to sos@nurinalert.org

At the moment, En.Jasni AJ is heading the Steering Committee to make NURIN ALERT or 'AMARAN NURIN' become reality.

Nik A. Farez

joesniper said...

Salam,

Jangan kad tu pulak berkarat sudah la, panjang lagi la pulak stori lagi, kalau buleh nak abis cepat siri ni, tak sabar nak tahu endingnya dan harap-harap pada akhir ceritanya syaitan itu ditangkap, kalau buleh sebelum eid mubaraq supaya ramai yang buleh tenang pada hari itu terutama keluarga Nurin.

Maasalam illaliqa'

عيد سعيد

LiaCatrina said...

Insyaallah, teruskan berdoa agar perkembangan terbaru ini dapat menyelesaikan terus kes ini. Dah tak sabar nak tengok wajah IBLIS itu. Dalam pada itu harap pihak polis teruskan menyiasat dan membuat risikan tentang 2 lagi suspek. Moga-moga IBLIS itu tertangkap dan menerima hukuman seberat-beratnya. Kebenaran akan menjelma jua, keadilan akan terlaksana dan tetaplah yakin dengan Allah semoga kita beroleh rahmat dariNya.

kenanga said...

Ya, ALLAH YA Tuhan Ku, cepatlah
tertangkapnya penjahat tersebut....
dan Nurin Alert dapat ditubuhkan!

trey said...

Jenayah terhadap kanak2 seharusnya tiada lagi didengar di Malaysia. Jadikan negara kita selamat untuk kanak-kanak (sekurang-kerangnya). Kerajaan perlu laksanakan hukuman yang sepatutnya. tak mahu lagi dengar penjenayah kanak-kanak hanya dipenjarakan untuk sekian tempoh kemudian dibebaskan. jika tidak melibatkan kematian, penjara seumur hidup. jika melibatkan kematian, hukuman yang adil ialah hukuman mati. sula, rejam,gantung, suntikan maut, kerusi elektrik sampai mati. supaya ini menjadi pengajaran kepada yang lain. pastinya ibubapa akan merasa selamat bila anak keluar ke sekolah, bermain diluar atau keluar membeli-belah etc

torrent said...

sepatutnya pihak polis tangkap je sapa2 yang buat panggilan palsu/main2 dlm kes2 mcmni..
bukannya susah nk tangkap, alangkn sms sebar isu lain boleh pula cari smpai lubang cacing..

patut tangkap yg panggil palsu, pastu heret muke dia kt depan tv masa hantar ke mahkamah, baru tau nk sorok muka, baru dia tau rasa malu. cara ni kuranglah sikit pemanggil palsu, barula diorg takut..

kelmarin baca berita 994 selalu dapat panggilan minah gatal ngn bomba. tiap2 hari kacau panggilan bomba. rupenya dibiorkan je selama bbrapa bulan, What the F!... hapelah!, tangkap je minah tu, kan ade no. telco semua.. alahai malaysia..

unicorn said...

"my name is nurin jazlin jazimin
i am only 8 years old,
on 20th august 2007, while i was walking to pasar malam just barely 100 m from my home, i was kidnapped by a man & accomplish.

i was screaming and crying for help BUT nobody came...

they had tortured me until i was weak.the pain i had nothing compared to the pain i felt inside,for longing and wanting my father, mother,sisters to come and save me.

BUt nobody came....
sometime i cried till i asleep. why nobody came to help, had i been forgotten?

i didn't know how many days passing by, ooh! maybe i had missed my birthday too..

one day, i didn't feel anything and just feeling so cold..very cold.

then i saw lights , a very beautiful lights..i overheard someone said..you are goin to your CREATOR now,you are safe now, there's a place for you, a very beautiful & special place for innocent child like you.

ohh! im not going back to family? how can that be? i miss my family,my friends, my school.. then before i know it...the indescribable happiness flows inside me, i am happy to be with GOD and playful angels.

i know it for now,nobody can harm me. yes, no torture, no beating, no hunger,no pain anymore, oh my GOd, thank you for 'finding' me.

FRom the wind blows and angels whisperings, i know, everybody loves me and i love them too.

BUt i have 'amanat' for all, PLEASE find my killers, bring them to JUSTICE.

then, i can be with GOd in peace"


adik ku nurin, we are sorry that we had failed you.

but i know we are not going to fail again to bring your killers to justice..

-alfatihah -

unicorn said...

accomplice NOT accomplish..

izsahani said...

Alhamdulillah...

I am looking forward to Nurin Alert 1st meeting.

izsahani said...

"The woman is believed to have sent SMSes to a police hotline number, claiming that Nurin Jazlin was in her custody days after the girl went missing on Aug 20 following a trip to a night market."

Did PDRM conducted investigation there and then? If they did, Nurin could be saved, isn't it?

I know that it is takdir that Nurin Jazlin was to meet the Almighty already but it just so happen that it is the first question that crossed my mind when I read that paragraph...

Maaf jika terlanjur kata...

Umm Sequim said...

Harap memang ada something yang boleh kaitkan pembunuh tu (dr sim card).Nampak indon tu macam otak tak betul saja.

FZkhai said...

En Jasni AJ..Nurin Alert amat bermakna dan perlu diusahakan agar dapat direalisasikan..Anak-anak kita perlu dilindungi dan salah satu caranya menubuhkan Nurin Alert. Nurin Alert akan menjadi satu kenangan abadi Warga Malaysia khas buat arwah Nurin Jazlin..jika Nurin Alert jadi realiti, inilah hikmah kepergiannya. Semoga misi Nurin Alert akan tercapai dan saya di Sabah akan mengikuti perkembangan Nurin Alert ni dan bersedia menjadi sukarelawan Nurin Alert.Alfatihah buat Nurin Jazlin.Amin.

syed_aiman15 said...

unicorn, ur story is touching.. i was touched reading it...

lets pray that the sim card details can be read.

benharperbenladen said...

"The woman is believed to have sent SMSes to a police hotline number, claiming that Nurin Jazlin was in her custody days after the girl went missing on Aug 20 following a trip to a night market. "
----------------------------------

agree with iszahani.

pelik gak aku...polis dpt sms tu dah lama...tp baru tangkap indon tu..y so slow to act?

bkn ke sim kad dah registered...kalau takut sgt false info buat la stern action against those calls...saman mana2 yg buat false info tu...tak pun bubar je Rakan Cop...

IGP....any news from FBI tak??
dah 2 weeks ni...jgn2 FBI pon tak leh settle...pi serah video tu kat KGB lak...

Hairepotter said...

Dah mcm cita drama pulak. Telah SIM card, then indo tak boleh retrive sebab berkarat, then dapat petunjuk baru..then sehari dua ni nak tangkap suspek..then dapat petunjuk baru..then bangla pulak kena tangkap.. then bangla tu telan SIM card lain pulak. arghh..pening nak beraya mcm neh. FBI tu dah balik raya ke kampung ke?

Hairepotter said...

Dah mcm cita drama pulak. Telan SIM card, then tak boleh retrive sebab berkarat, then dapat petunjuk baru..then sehari dua ni nak tangkap suspek..then dapat petunjuk baru..then bangla pulak kena tangkap.. then bangla tu telan SIM card lain pulak. arghh..pening nak beraya mcm neh. FBI tu dah balik raya ke kampung ke?

unicorn said...

thank you syed aiman,

it's not perfect ...did it spontaneously while halfway choked by my own tears..

these people are sickos..bumi pun tak mahu trima kalo mati

Zareena said...

Mymom was murdered too, and she was 64 years old. That was in 2005 and until now we still hv not heard anything from the police. When it happened, it was devastating, especially when I was very close with my mom. But then somebody reminded me that that bloody murderer is paying her free ticket to heaven. Dalam hal adik Nurin, kita terpaksa redha dengan ketentuan allah. Mungkin di dunia nampak terlalu kejam, tapi insyaallah, dia dijanjikan dengan keindahan syurga. - Al Fatihah..

unicorn said...

zareena...so sorry .i share yr grief.be strong and dont stopto pray for the killer(s) to be caught.